Hvor ofte bør man vaske håret? (AGB)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Hvor ofte bør man vaske håret?Får du fort fett hår? Klør du i hodebunnen? Er håret ditt flatt uansett hva du gjør? Eller er håret ditt ødelagt etter utallige kjemiske behandlinger? 

Det blir sagt mye forskjellig om hvor ofte man bør vaske håret. Noen vasker håret hver dag, mens andre vasker det kanskje bare en gang i uken. Men det som er viktig er at det middelet du bruker til å holde hodebunn og hår rent med er så skånsomt som mulig. Hvis du finner et slikt produkt kan du vaske håret så ofte du selv syns er riktig! 

Jeg kommer nå til å legge ut flere tips med produkter man kan bruke til de forskjellige typen hår og hodebunn..

Håper dette kan være av interesse for dere der ute?? Gi meg gjerne tilbakemelding/spørsmål så lager jeg et innlegg om det som passer din hårtype. :-) 

- AGB

 • 8 kommentarer


  kjottmeis18.10.2012 kl.19:03

  Er det ikke sånn at det beste er å ikke bruke shampo i det hele tatt da? Jeg hadde hvertfall finere hår før når jeg var barn, og vasket det sånn en gang i uken. Hørt om en ny shampo Wen som skal være bedre for håret med tanke på at alle shampoer bare tørker ut hodebunnen som regel? Vet ikke om dette er sant, men hadde en foreleser på skolen som nevnte dette.
  tosealfi18.10.2012 kl.19:25

  Man ser jo og kjenner selv hvor skittent håret er.Bruker man stylingprodukter,så kan det jo klø eller kjennes seigt og ekkelt etter bare en dag eller 2.
  anita18.10.2012 kl.19:27

  Hei du!

  Nei, det er ikke farlig å bruke shampoo så lenge man finner den rette typen shampo tilpasset ditt hår og din hodebunn (billig shampoer fra dagligvare butikker har ofte dårligere/billigere inngredienser derfor tørker de ofte ut hår og hodebunn)... For å si det i grove trekk er shampoens oppgave å åpne skjellage å rense ut smuss, lort og stylingrester det er derfor shampooen skummer dårlig når håret er skittent og at det skummer bedre andre gangen. Hvis skitt og sonn setter seg i håret vil det føles livløst og blasst, og håret kan virke tørt og slitt. Dette greier ikke bare balsam alene å fjerne. Jeg vet selv at jeg hadde ikke følt meg ren om jeg ikke hadde vasket håret med shampo. Jeg har riktignok ikke noe informasjon om Wen så kan forøvring ikke si noe om dette produktet. Men det høres utrolig rart ut i forhold til teorien i hvordan håret fungerer.

  Håper dette ga noen mening? jeg kommer til å legge ut noen innlegg i hvilke shampoer og balsammer som passer ulike hår og hodebunnstyper. Jeg anbefaler deg i allefall å fortsette med Shampo..

  Grunnen til at du følte håret var finere når du var barn er nok fordi håret vokser mye fortere når man er barn og derfor holder håret seg sterkere og sunnere. Når man går opp i puperteten forandrer kroppen seg og det gjør håret også. Håret fortsetter og forandrer seg akkuratt som resten av kroppen gjør. Bare pass på at du ikke mangeler vitaminer eller jern, for det kan påvirke håret drastisk.

  mvh agb
  rebeccamdb18.10.2012 kl.19:29

  Jeg har hørt at man ikke skal vaske det hver dag, så jeg vasker det bare hver tredje dag, og da bruker jeg en dyr sjampo som er bra for håret :)
  Charlotte Christin18.10.2012 kl.19:29

  Kjempe fin blogg, stå på videre!

  Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥
  Natthawut Wannachat18.10.2012 kl.19:50

  maks 2-3 ganger i uken og ikke mer enn det :D

  liker bloggen din, gjerne ser min blogg også :)
  Thea KH18.10.2012 kl.19:59

  Vasker i alle fall håret hver jul!
  AGB18.10.2012 kl.22:49

  rebeccamdb: Riktig det! vasker man det for ofte så skader man håret og ødelegger balansen i hodebunnen. :)

  Skriv en ny kommentar

  hits